Wessam logo

Over ons

Wessam Kleding, van Top tot Teen gekleed!
Over Wessam Kleding
Over Wessam Kleding

Sjors Radstake startte in 2008 zijn bedrijf Wessam Kleding vanuit zijn woning in Zeddam. Hij handelt sindsdien in werk-, bedrijfs-, sport-, promotie- en veiligheidskleding. De naam Wessam is een combinatie van de namen van zijn twee zoons, Wes en Sam. “Ik ben op 1 januari 2008 voor mezelf begonnen. Voorheen werkte ik van ’s morgens 7 tot ’s avonds 9 voor gerenommeerde bedrijven. Die uren steek ik nu vol enthousiasme in mijn eigen bedrijf.”

Van 2008 t/m 2012 hield Sjors Radstake kantoor aan huis met een kleine opslag. Vanaf januari 2013 was Wessam Kleding gehuisvest aan de Oude Doetinchemseweg in Zeddam. Na een verbouwing in 2015 wat resulteerde in meer ruimte en een aparte showroom werd de groei ingezet. In 2018 deed zich een buitenkansje voor, op het industrieterrein ’s-Heerenberg op en A-locatie werd nieuw gebouwd. Sinds oktober 2018 is Wessam Kleding gehuisvest aan de Ulenpasweg 2d1 in ’s-Heerenberg, met een showroom van 180 m2 en een opslag/magazijn van 100 m2.

Vanaf 1 januari 2022 is Denise het Wessam Kleding team komen versterken.

Kwaliteit en service

Wessam Kleding onderscheidt zich door zijn uitstekende service en persoonlijke aandacht. Wij staan daarbij voor duidelijkheid en een goede communicatie richting onze klanten en relaties. Afspraak is afspraak. Onze werktijden zijn flexibel. De verhouding tussen prijs en kwaliteit van onze producten is optimaal en marktconform. Wij leveren uw kleding tussen de twee en drie weken. Als extra service bieden we gratis persoonlijke bezorging in de regio aan.

U bent van harte welkom in onze moderne showroom waar u een keus kunt maken uit de uitgebreide collectie kleding van gerenommeerde merken.

Ambassadeur van BIHZ

Wessam Kleding is al vanaf 2011 ambassadeur van Bergh in het zadel. Het hoofddoel van Bergh in het Zadel is geld inzamelen voor onderzoeksprojecten naar kanker. Met dat geld wordt iedere vier jaar een nieuw onderzoeksproject gekozen. Wessam Kleding steunt daarom Bergh in het Zadel. Onderzoek doen kost tijd, vaak meerdere jaren en het is duur. Mede dankzij de bijna 200 ambassadeurs kan Bergh in het Zadel onderzoeksprojecten op de lange termijn financieren

Ambassadeur Bergh in het zadel
Berg in het zadel