Sportkleding

Zowel sportverenigingen als individuele sporters kunnen bij Wessam Kleding voor een complete outfit terecht. Van broeken, shirts en trainingspakken tot jassen en tassen. Ook voor bijvoorbeeld schaatsers hebben we geschikte kleding. Uiteraard bedrukt of geborduurd met logo’s en de namen van uw sponsoren.

Golfen
Voor golfers kunnen we vele items leveren, al dan niet geborduurd en bedrukt met uw logo of die van uw sponsoren. Denk hierbij aan o.a. polo's, jassen, golfballen, handdoeken en caps.

Voetbal
Wij leveren sportkleding van alle merken en in alle prijsklassen. U kunt bij ons ook shirts, broeken en trainingspakken voor uw eigen team of club laten ontwerpen. Zo hebben wij als hoofdsponsor van het eerste elftal van voetbalvereniging Lengel (VVL) het traditionele shirt van vroeger, met de lange V, opnieuw ontworpen. Dit is een zogenaamd sublimatieshirt, waarbij de namen, logo’s en andere reclame-uitingen in de stof zijn mee geweven.

Wielrennen
Custom made wielrenkleding met bedrukking is op aanvraag door ons te leveren. 

In een persoonlijk gesprek met de klant bekijken we de wensen en mogelijkheden en komen we samen tot een idee. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom waar u inspiratie kunt opdoen.