Werk-/bedrijfskleding

Werk- en bedrijfskleding is bij Wessam Kleding in alle kwaliteiten leverbaar. Met name bij lichamelijk zwaar werk is een goede bescherming van het lichaam van groot belang. Uniformiteit en uitstraling van werk- en bedrijfskleding zorgen echter ook voor een grotere  betrokkenheid van werknemers bij uw bedrijf. Uw werknemers zijn bovendien het visitekaartje van uw bedrijf en lopen er in uniforme kleding netjes bij.

Werkkleding

Voor onder andere bouwvakkers, installateurs, stratenmakers, glazenwassers en fabrieksmedewerkers hebben we kwalitatief uitstekende kleding die bovendien comfortabel zit. Wij leveren werkkleding van het merk Tricorp Workwear. Andere merken zijn op bestelling verkrijgbaar bij Wessam Kleding. Daarnaast leveren we ook kleding van het merk Mascot. Mascot heeft een zeer breed assortiment. Voor de verschillende bedrijfstakken is er een eigen lijn en (moderne) kleur.

Bedrijfskleding

Of u nu een hotel, restaurant of café runt, voor iedere horecagelegenheid bieden wij passende kleding. Zo is o.a. de kleding van de merken Haen, Robini en het Achterhoekse ‘de Berkel’ bij ons verkrijgbaar.
Ook hebben we modieuze blouses van het merk giovanni CaprarO.

Beveiligingsmedewerkers kunnen voor hun kleding eveneens bij ons terecht. Gerenommeerde merken voor deze branche zoals GREIFFen ROM88 behoren tot ons assortiment. Voor het schildersbedrijf heeft Wessam Kleding zelfs een speciale schilderskledinglijn.

Schoeisel

Bij de kleding verkopen wij uiteraard ook een groot assortiment aan veiligheidsschoenen. U vindt bij ons diverse beroepsspecialistische schoenen voor bijvoorbeeld dakdekkers en beveiligers. Grisport is een veel gedragen schoen. Grisport staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de veiligheidssneakers van Red Brick zijn zeer gewilde schoenen. Ook de merken Maxguard en EMMA zijn onderdeel van ons assortiment.
 

Bent u benieuwd naar het complete aanbod werk- en bedrijfskleding, maak dan vrijblijvend een afspraak. U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom waar u ons uitgebreide assortiment vindt en direct kunt passen.